SAVOUR - Mutfağınızın Şefi · Yeni Bir Lezzet Serüveni

Bulyon ve Harçlar

Bulyon ve Harçlar
7000gr

Tavuk Bulyon

1 Litre suya 20 gr Tavuk Suyu Bulyon ekleyip, karıştırınız. 5 Dakika pişiriniz. Kaynayan suya atmayınız. Tuz eklemeden önce yemeğinizin tadına mutlaka bakınız. Toz bulyonu yağda kavurmayınız.

1 It su içerisine 20 gr Toz Bulyon ekleyiniz. Karıştırınız ve 5 dk pişiriniz.

2 Tencere yemekleri yanı sıra fırın yemekleri, çorba, garnitür, soslar ve marinasyon işlemlerinde de kullanabilirsiniz.

3 Kesinlikle Kavrulmamalıdır

Koli İçi Adet : 2 Adet

Palet İçi Koli : 60 Koli

Bulyon ve Harçlar
7000gr

Et Bulyon

1 1It su içerisine 20 gr Toz Bulyon ekleyiniz. 2 Karıştırınız ve 5 dk pişiriniz. Tencere yemekleri yanı sıra fırın yemekleri, çorba, garnitür, soslar ve marinasyon işlemlerinde de kullanabilirsiniz 3 Kesinlikle Kavrulmamalıdır.

1. 2,5 it süt içerisine 500 gr Sos ilave ediniz.

2. Kaynayana kadar orta ateşte karıştırarak pişiriniz. Kaynadıktan sonra 2-3 dk daha kısık ateşte pişiriniz.

3. Sıcak olarak servis ediniz.

Koli İçi Adet : 2 Adet

Palet İçi Koli : 60 Koli

Bulyon ve Harçlar
7000gr

Sebzeli Çeşni

Et, balık, tavuk yemeklerinde ve ızgaralarda kullanılır. Lavaşlı yemeklerde, et ve sebzelere yedirilerek kullanılabilir. Ayrıca her türlü sosa da lezzet katar.

1  1 lt su içerisine 20 gr Toz bulyon ekleyiniz. Karıştırınız ve 5 dk pişiriniz.

2 Karıştırınız ve 5 dk pişiriniz. Tencere yemekleri yanı sıra fırın yemekleri, çorba, garnitür, soslar ve marinasyon işlemlerinde de kullanabilirsiniz.

3 Kesinlikle Kavrulmamalıdır

Koli İçi Adet : 2 Adet

Palet İçi Koli : 60 Koli

Bulyon ve Harçlar
750gr

Tavuk Bulyon

1 Litre suya 20 gr Tavuk Suyu Bulyon ekleyip, karıştırınız. 5 Dakika pişiriniz. Kaynayan suya atmayınız. Tuz eklemeden önce yemeğinizin tadına mutlaka bakınız. Toz bulyonu yağda kavurmayınız.

1 It su içerisine 20 gr Toz Bulyon ekleyiniz. Karıştırınız ve 5 dk pişiriniz.

2 Tencere yemekleri yanı sıra fırın yemekleri, çorba, garnitür, soslar ve marinasyon işlemlerinde de kullanabilirsiniz.

3 Kesinlikle Kavrulmamalıdır

Koli İçi Adet : 6 Adet

Palet İçi Koli : 60 Koli

Bulyon ve Harçlar
750gr

Et Bulyon

1 Litre suya 20 gr Et Suyu Bulyon ekleyip, karıştırınız. 5 Dakika pişiriniz. Kaynayan suya atmayınız. Tuz eklemeden önce yemeğinizin tadına mutlaka bakınız. Toz bulyonu yağda kavurmayınız.

1 1It su içerisine 20 gr Toz Bulyon ekleyiniz.

2 Karıştırınız ve 5 dk pişiriniz. Tencere yemekleri yanı sıra fırın yemekleri, çorba, garnitür, soslar ve marinasyon işlemlerinde de kullanabilirsiniz

3 Kesinlikle Kavrulmamalıdır.

Koli İçi Adet : 6 Adet

Palet İçi Koli : 60 Koli

Bulyon ve Harçlar
750gr

Sebzeli Çeşni

Sebzeli Çeşni Et, balık, tavuk yemeklerinde ve ızgaralarda kullanılır. Lavaşlı yemeklerde, et ve sebzelere yedirilerek kullanılabilir. Ayrıca her türlü sosa da lezzet katar.

1 1 It su içerisine 20 gr Sebzeli Çeşni ekleyiniz.

2 Karıştırınız ve 5 dk pişiriniz. Tencere yemekleri yanı sıra fırın yemekleri, çorba, garnitür, soslar ve marinasyon işlemlerinde de kullanabilirsiniz.

3 Kesinlikle Kavrulmamalıdır.

Koli İçi Adet : 6 Adet

Palet İçi Koli : 60 Koli

Bulyon ve Harçlar
7000gr

Tereyağı Bulyon

1 Litre suya 20 gr Tereyağ Bulyon ekleyip, karıştırınız. 5 Dakika pişiriniz. Kaynayan suya atmayınız. Tuz eklemeden önce yemeğinizin tadına mutlaka bakınız. Toz bulyonu yağda kavurmayınız.

1 1 It su içerisine 20 gr Toz Bulyon ekleyiniz. Karıştırınız ve 5 dk pişiriniz.

2 Karıştırınız ve 5 dk pişiriniz. Tencere yemekleri yanı sıra fırın yemekleri, çorba, garnitür, soslar ve marinasyon işlemlerinde de kullanabilirsiniz.

3 Kesinlikle Kavrulmamalıdır

Koli İçi Adet : 2 Adet

Palet İçi Koli : 60 Koli

Bulyon ve Harçlar
750gr

Sarımsak Çeşni

Sarımsaklı Çeşni'yi sulu tencere yemekleri, zeytinyağlı yemekler, etli ya da etsiz sebze yemekleri başta olmak üzere tüm yemeklerinizde lezzet artırıcı olarak kullanabilirsiniz. Çorba, yemek ve soslarda toz halinde direkt olarak kullanabileceğiniz gibi ayrı bir kapta kaynar suda erittikten sonra da kullanabilirsiniz. Sıcak yemeklerde yemek ateşten indirilmeden 5-10 dakika önce çeşni ilave ediniz. Yoğurtlu soslarda çeşni direkt toz olarak yoğurda ilave edilmeli ve iyice çırpılmalıdır. 1 L su için 20 g çeşni yeterlidir.

1 It su içerisine 20 gr Sarımsaklı Çeşni ekleyiniz.

2 Karıştırınız ve 5 dk pişiriniz. Tencere yemekleri yanı sıra fırın yemekleri, çorba, garnitür, soslar ve marinasyon işlemlerinde de kullanabilirsiniz.

3 Kesinlikle Kavrulmamalıdır

Koli İçi Adet : 6 Adet

Palet İçi Koli : 60 Koli

Bulyon ve Harçlar
750gr

Domates Çeşni

SAVOUR, ürünlerinde en kaliteli ve doğal içerikleri kullanır. Taze ve özenle seçilmiş malzemelerle üretilen ürünler, lezzet ve sağlık açısından en üst standartları karşılar.

1. 2,5 it süt içerisine 500 gr Sos ilave ediniz.

2. Kaynayana kadar orta ateşte karıştırarak pişiriniz. Kaynadıktan sonra 2-3 dk daha kısık ateşte pişiriniz.

3. Sıcak olarak servis ediniz.

Koli İçi Adet : 6 Adet

Palet İçi Koli : 60 Koli

Bulyon ve Harçlar
750gr

Tereyağı Bulyon

1 Litre suya 20 gr Tereyağ Bulyon ekleyip, karıştırınız. 5 Dakika pişiriniz. Kaynayan suya atmayınız. Tuz eklemeden önce yemeğinizin tadına mutlaka bakınız. Toz bulyonu yağda kavurmayınız.

1 1 It su içerisine 20 gr Toz Bulyon ekleyiniz. Karıştırınız ve 5 dk pişiriniz.

2 Karıştırınız ve 5 dk pişiriniz. Tencere yemekleri yanı sıra fırın yemekleri, çorba, garnitür, soslar ve marinasyon işlemlerinde de kullanabilirsiniz.

3 Kesinlikle Kavrulmamalıdır

Koli İçi Adet : 6 Adet

Palet İçi Koli : 60 Koli

Bulyon ve Harçlar
2000gr

Patates Püresi

Hazırlanışı: 11 litre suyu 80 - 85 dereceye kadar ısıtın. Önemli: Belirtilen ısıyı aşmayın! Paket içeriğini çırpıcı ile sürekli karıştırarak sıcak suya ilave edin. 2-3 dakika ocak üstünde karıştırarak piştikten sonra ocaktan alın.

Kullanım Oranları
Patates püresi (g): 1000
Su Miktarı (1): 5,5

Koli İçi Adet : 4 Adet

Palet İçi Koli : 60 Koli

Bulyon ve Harçlar
2000gr

Sütlü Patates Püresi

Hazırlanışı: 11 litre suyu 80 - 85 dereceye kadar ısıtın. Önemli: Belirtilen ısıyı aşmayın! Paket içeriğini çırpıcı ile sürekli karıştırarak sıcak suya ilave edin. 2-3 dakika ocak üstünde karıştırarak piştikten sonra ocaktan alın.

Kullanım Oranları
Patates püresi (g): 1000
Su Miktarı (1): 5,5

Koli İçi Adet : 4 Adet

Palet İçi Koli : 60 Koli

Bulyon ve Harçlar
2000gr

Tereyağlı Patates Püresi

Hazırlanışı: 11 litre suyu 80 - 85 dereceye kadar ısıtın. Önemli: Belirtilen ısıyı aşmayın! Paket içeriğini çırpıcı ile sürekli karıştırarak sıcak suya ilave edin. 2-3 dakika ocak üstünde karıştırarak piştikten sonra ocaktan alın.

Patates püresi (g): 1000
Su Miktarı (1): 5,5

Koli İçi Adet : 4 Adet

Palet İçi Koli : 60 Koli

Bulyon ve Harçlar
2100gr

Lifli Köfte Harcı

SAVOUR, ürünlerinde en kaliteli ve doğal içerikleri kullanır. Taze ve özenle seçilmiş malzemelerle üretilen ürünler, lezzet ve sağlık açısından en üst standartları karşılar.

1 1 It su içerisine 20 gr Toz Bulyon ekleyiniz. Karıştırınız ve 5 dk pişiriniz.

2 Karıştırınız ve 5 dk pişiriniz. Tencere yemekleri yanı sıra fırın yemekleri, çorba, garnitür, soslar ve marinasyon işlemlerinde de kullanabilirsiniz.

3 Kesinlikle Kavrulmamalıdır

Koli İçi Adet : 4 Adet

Palet İçi Koli : 60 Koli

Bulyon ve Harçlar
3000gr

Köfte Harcı

SAVOUR, ürünlerinde en kaliteli ve doğal içerikleri kullanır. Taze ve özenle seçilmiş malzemelerle üretilen ürünler, lezzet ve sağlık açısından en üst standartları karşılar.

1 1 It su içerisine 20 gr Toz Bulyon ekleyiniz. Karıştırınız ve 5 dk pişiriniz.

2 Karıştırınız ve 5 dk pişiriniz. Tencere yemekleri yanı sıra fırın yemekleri, çorba, garnitür, soslar ve marinasyon işlemlerinde de kullanabilirsiniz.

3 Kesinlikle Kavrulmamalıdır

Koli İçi Adet : 4 Adet

Palet İçi Koli : 60 Koli

Bulyon ve Harçlar
3000gr

Çıtır Pane Harcı

SAVOUR, ürünlerinde en kaliteli ve doğal içerikleri kullanır. Taze ve özenle seçilmiş malzemelerle üretilen ürünler, lezzet ve sağlık açısından en üst standartları karşılar.

1 1 It su içerisine 20 gr Toz Bulyon ekleyiniz. Karıştırınız ve 5 dk pişiriniz.

2 Karıştırınız ve 5 dk pişiriniz. Tencere yemekleri yanı sıra fırın yemekleri, çorba, garnitür, soslar ve marinasyon işlemlerinde de kullanabilirsiniz.

3 Kesinlikle Kavrulmamalıdır

Koli İçi Adet : 4 Adet

Palet İçi Koli : 60 Koli

Bulyon ve Harçlar
3000gr

Golden Yellow

SAVOUR, ürünlerinde en kaliteli ve doğal içerikleri kullanır. Taze ve özenle seçilmiş malzemelerle üretilen ürünler, lezzet ve sağlık açısından en üst standartları karşılar.

1 1 It su içerisine 20 gr Toz Bulyon ekleyiniz. Karıştırınız ve 5 dk pişiriniz.

2 Karıştırınız ve 5 dk pişiriniz. Tencere yemekleri yanı sıra fırın yemekleri, çorba, garnitür, soslar ve marinasyon işlemlerinde de kullanabilirsiniz.

3 Kesinlikle Kavrulmamalıdır

Koli İçi Adet : 4 Adet

Palet İçi Koli : 60 Koli